Projecten

Beschrijf vrijblijvend je unieke interieur of kunst wensen

Voor het posten van een project heb je een account nodig, zodat we reacties van craftswrkers naar je kunnen sturen.
 
"De stijl van mijn vriend en mij is erg verschillend. Daarom besloten we om advies te vragen. Toen ik Craftswrk vond heb ik meteen een project geplaatst. Twee dagen later, en ik heb nu al contact met een styliste!"
Teresa Kloppenburg
De projecten
Filter op craft:
Voor ons nieuwe huis ben ik op zoek naar iemand die een en-suite kast kan timmeren. In de bijlage een schets en een foto van een soort gelijk project gedaan door Kraal archit ... (klik voor meer)

Locatie van het project
Utrecht

Wanneer
levering eind mei of begin juni 2019
Hallo, Wij zijn opzoek een goeie meubelmaker die ervaring heeft om boomstam tafel te maken. Ervaring met giethars/ epoxy resin. ... (klik voor meer)

Locatie van het project
Rotterdam

Wanneer
1 oktober
Hi. Ik heb een kast getekend die ik wil maken. De kast moet 260x300 worden, aansluitend met vloer en plafond. En er moet een wijnrek in komen. Mijn tekening is heel simpel op ... (klik voor meer)

Locatie van het project
Hengelo

Wanneer
zo snel als je plek hebt
Hallo craftswrkers. Ik heb een winkel in woon- en lifestyle artikelen en in die winkel wil ik graag een grote etalagekast, alleen dan niet tegen een muur maar als een soort ... (klik voor meer)

Locatie van het project
Den Haag

Wanneer
zo snel mogelijk
Hoi. Ik was laatst op de Art beurs in Rotterdam en toen zag ik een grote lichtbak voor aan de muur met een foto erop. De foto werd dus van achteren belicht, ontzettend mooi! I ... (klik voor meer)

Locatie van het project
Den Haag

Wanneer
N.t.b.
Ik wil mijn tafelblad graag vervangen voor een grotere, omdat de tafel die ik nu heb net te klein is voor 6 stoelen. Het frame vind ik nog steeds mooi, die is wit en van ijzer ... (klik voor meer)

Locatie van het project
Roermond

Wanneer
graag snel