Vertus Tuinarchitectuur

Tuin- en Landschapsarchitectuur

Verhalen

 

Visie

Vertus is een studiebureau gespecialiseerd in het ontwerpen van de publieke en semi-publieke groene ruimtes en privétuinen op alle schaal.

Vertus revitaliseert groene ruimtes volgens drie parameters: het omringend landschap, de aanwezige architectuur en de wensen van de opdrachtgevers.
Tijdens het ontwerpproces wordt steeds gezocht naar een evenwicht tussen emotie, functionaliteit, esthetiek en ecologie, waarbij knelpunten benaderd worden vanuit hun potentieel om, als “een excuus voor de vorm”, het ontwerp te versterken.

Vertus verstrekt opdrachten voor particulieren, projectontwikkelaars, algemene aannemers, overheidsdiensten, architectenbureaus.

Werkwijze

Vertus is een studiebureau dat zal instaan voor het verstrekken van ontwerpopdrachten op alle schaalniveau’s, zowel voor privétuinen als voor publieke ruimte en masterplanning.

Naast dit zal Vertus ofwel zelf, ofwel via een werfbegeleidingsdienst ook kunnen instaan voor een correcte uitvoering van de geplande werken. Deze projectcoördinatie omvat: het deelnemen aan technische meetings, het coördineren van de onderaannemers, het verschaffen van technische uitvoeringsplannen en informatie over de gebruikte materialen, het opmaken van prijsoffertes, meetstaten en beheersplannen.

Het onderhoud van tuinen zal tevens door Vertus kunnen uitgevoerd worden.

Projectkosten

.
Type opdrachtgevers
  • Particuliere opdrachtgevers
  • Zakelijke opdrachtgevers
Nummer bij de Kamer van Koophandel
België 0822.743.805
Naar alle professionals
Blader door het werk van alle craftswrkers en vind de perfecte match.