Studio Pin

Meubel- en interieurontwerper

Verhalen

Visie

Design is onze passie,
Experimenteren doen we graag,
Ontwerpen maakt ons blij.

Studio Pin is een ontwerpbureau met een eigen collectie bestaande uit meubels en accessoires. Stuk voor stuk ontwerpen waarmee wij aandacht voor ambacht willen creëren. Met onze handgemaakte producten geven we vorm aan onze passie voor het vak. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit boven kwantiteit staat. In ons atelier maken we daarom alles het liefst zelf. Gewoon omdat het kan. Door bewuste keuzes te maken wat betreft materiaal, productiemethode en vormentaal proberen we keer op keer een vernieuwend maar tijdloos en betaalbaar ontwerp te realiseren. Een uniek stuk geproduceerd Dutch Design komt zodoende voor iedereen binnen handbereik.

Naast onze eigen collectie ontwerpt en maakt Studio Pin, voor zowel bedrijf als particulier, unieke meubelstukken en complete interieurs op maat. Ook geven wij na een inventarisatie van u, uw ruimte en uw wensen een volledig interieuradvies.

Werkwijze

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we vrijblijvend uw wensen. Hierbij tasten we af of onze visies overeenkomen en er een klik tussen ons ontstaat. Door te analyseren, te luisteren en mee te denken zetten we, vrijblijvend, uw ideeën en wensen om in een uniek meubelontwerp. Middels een tweede gesprek bespreken we een eventuele samenwerking.

Bent u op zoek naar interieuradvies? Ook hiermee kunnen wij u helpen.
Prijzen omtrent interieurprojecten gaan per ruimte en zijn op aanvraag.

Wilt u meer weten over wat Studio Pin voor u kunt betekenen?
Stuur dan een mail naar info@studiopin.nl

Projectkosten

Onze projecten en ontwerpen zijn allen uniek. Het is een proces die we samen met de opdrachtgever aangaan. De prijs wordt onder andere afgestemd op de wensen van de klant, gebruikte materialen, benodigde uren en hoeveelheden.

Heeft u een unieke wens die u graag visueel vorm wilt geven of vragen over onze producten, neem dan contact op via info@studiopin.nl.
Prijzen zijn op aanvraag.


Type opdrachtgevers
  • Particuliere opdrachtgevers
  • Zakelijke opdrachtgevers
Nummer bij de Kamer van Koophandel
55924255
Naar alle professionals
Blader door het werk van alle craftswrkers en vind de perfecte match.