PippersStudio

Interieurstylist / Interieurontwerper

Verhalen

Visie

PippersStudio helpt jou met al je interieurvraagstukken op een laagdrempelige manier en met een no-nonsens instelling. Nieuwe ideeën met oude inzichten. (Her)gebruik van bestaande materialen, creatieve oplossingen binnen ieder budget. Kortom re-think, re-style, re-create en re-cycle dat is de filosofie van Pippers. Pippers weet het maximale uit jouw leefomgeving te halen en vertaalt dit naar jouw ideale en persoonlijke interieur.

Werkwijze

PippersStudio werkt met verschillende pakketten. De Pipstop, Mini Makover en de Full Monty

Bij de Pipstop krijg je uitgebreid advies over de juiste indeling, kleur, verlichting en materiaalgebruik voor vloeren en wanden. Na afloop ontvang je een moodboard , indeelplan (2D), kleurenplan en een shoppinglist. Je bent nu voorzien van een interieurplan met allerhande tips en ideeën waarmee je verder zelf aan de slag kunt. De Pipstop is ook digitaal mogelijk. Via Skype kom ik graag binnenkijken.

Wanneer je ook het shoppen en het inrichten uit handen wilt geven dan is er de Mini Makeover. Ik ga voor jou shoppen, richt je huis in en styl het helemaal af. Hierbij vertrouw je volledige op mijn expertise en laat je je verrassen door keuzes die je zelf misschien niet had bedacht.

Ga je verbouwen of verhuizen dan biedt de Full Monty ondersteuning bij het invullen en uitwerken van al je woonwensen en vertaal ik deze naar een uitgebreid interieurontwerp (3D).

Projectkosten

De tarieven zijn afhankelijk van de m2 waar advies voor wordt gevraagd.

PipStop: Inventarisatie van de ruimte, moodboards, indeelplan, kleurenplan, verlichtingsplan en een shoppinglist. Met de PipStop heb je een volledig interieurconcept waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Vanaf 225 euro

Mini Makeover: Alles van de PipStop maar dan ga ik ook met een afgesproken budget shoppen en kom ik op een vooraf besproken dag de ruimte afstylen. Hierbij neem ik alles uit handen. Vanaf 425 euro

Full Monty: Van ontwerp tot uitvoering. Meestal is dit van toepassing bij verhuizingen, verbouwingen of een restyle van de gehele woning. Hierbij kan PippersStudio tevens de aannemers leveren en het gehele traject begeleiden. Maatwerk.

3D ontwerp: 3D tekeningen die een realistisch beeld geven van de toekomstige ruimte. Vanaf 150 euro per ruimte
Type opdrachtgevers
  • Particuliere opdrachtgevers
  • Zakelijke opdrachtgevers
Nummer bij de Kamer van Koophandel
65192699
Naar alle professionals
Blader door het werk van alle craftswrkers en vind de perfecte match.