Changeable Art

Textiel Kunstenaar

Craftboek

Verhalen

Visie

BKCG | Beeldend Kunstenaar Caroline Grootenboer of ook wel BKCG | Beleving Karakter Changeren en Genieten. In mijn jaren is kleur heel belangrijk voor mij. Omdat het mooi is maar kleur kan ook van betekenis zijn. Kleur zegt iets over waar je mee bezig bent, hoe je in het leven staat maar kan je ook helpen in de ontwikkeling van je leven. Uiteraard heb je steeds andere fases in je leven of andere behoeftes. Kan kunst daar een bijdrage aan leveren? Kan kunst veranderen? Kan je met kunst spelen? Dat bracht mij tot Changeable Art. Een modulair syteem van verschillende organische vormen van wol. Groot en klein. Wol in schitteren intense kleuren. Geprikt op een stevig canvas doek. Aan te passen, te veranderen en uit te breiden in kleur en vorm. Duurzaam, akoestisch, warm en speels. Een kunstwerk dat nooit zal vervelen. Je maakt je interieur compleet met lampen en kussens wat ik versta als Useable Art.
Het laten ontstaan, veranderen, creëren, Changeable Art zet je in beweging, beleef!

Werkwijze

Met een intake gesprek neem ik een Changeable Art mee en kunt u het beleven, ervaren en voelen. We bespreken met elkaar uw wensen zoals de kleuren, bevestigingswijze en welk soort onderdelen. Categoriën zijn Useable Art, kussens, plaids en lampen ofwel toegepaste kunst. En de kunstwerken Changeable Art, bestaat uit organische vormen gemaakt van wol. De hoeveelheid onderdelen bepalen de uitstraling. Het kunstwerk bestaat uit smalle, lange, grote tot kleine onderdelen van vilt. Geweven onderdelen en een aantal onderdelen kunnen voorzien worden van bijzondere accenten. De gevilte onderdelen worden over elkaar heen bevestigd tot een dunne of dikke laag. Afhankelijk hoeveel onderdelen gebruikt worden. Onderdelen worden bevestigd op een stevig industrieel vilt. Caroline creëert de onderdelen maar u kunt ook deelnemen aan het maakproces. We spreken een dag(deel) af en we maken samen, eventueel met familie of vrienden onderdelen die toegevoegd worden aan het kunstwerk. Beleef en geniet!
Projectkosten

De prijs van een Changeable Art is afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van het canvas, de bevestigingswijze (hout of metalen frame), aantal onderdelen en de bewerkelijkheid van onderdelen. Een groot werk (200x180 cm) kost ongeveer E 1790,-- en een klein werk (90x130 cm) kost ongeveer E 1290,-- inclusief btw. Useable Art varieert tussen de E 75,-- en E 250,-- inclusief btw. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs afwijken.
Type opdrachtgevers
  • Particuliere opdrachtgevers
  • Zakelijke opdrachtgevers
Nummer bij de Kamer van Koophandel
58197648
Naar alle professionals
Blader door het werk van alle craftswrkers en vind de perfecte match.