Blenddin Interieurontwerp en Advies

Interieurontwerp

Visie

“Het creëren van een omgeving waarin je je thuis voelt, past bij de persoon die jij bent en de dingen die jij het liefste doet.”

Blenddin is een interieurontwerp & adviesbureau waar zowel particuliere als zakelijke klanten terecht kunnen voor een compleet interieurtraject, van ontwerp tot oplevering.
Op basis van jouw woonwensen maak ik de optimale vertaling naar een compleet en concreet interieurontwerp waarbij de ruimte optimaal wordt benut.
Hierdoor creëer ik een sfeervol en uniek interieur die past bij wie jij bent en hoe jij gebruik wilt maken van de ruimtes.

Natuurlijk kun je ook terecht voor een specifiek interieuradvies of maatwerkoplossingen.

Werkwijze

“Een goed doordacht interieur roept een prettig en fijn ''thuis'' gevoel op bij haar bewoners.”

Tijdens een persoonlijk gesprek breng ik samen met jou in kaart wat je wensen zijn. Wie ben je als persoon en wat geeft jou het “thuis gevoel”? Welke stijl en kleuren spreken je aan? Welke ruimte(s) wil je of gedeeltelijk aanpassen of volledig restylen en hoe worden ze gebruikt of betreft het een nieuwbouwwoning en mag ik totaalontwerp maken? Na het intakegesprek werk ik een offerte uit. Na akkoord ga ik aan de slag met het moodboard. Dit is de vertaling van het intakegesprek en geeft een sfeerbeeld van toekomstige ruimte weer. Vervolgens maak ik op basis van jouw woonwensen maak ik de optimale vertaling naar een compleet éen concreet interieurontwerp waarbij de ruimte optimaal wordt benut. Het ontwerp presenteer ik in 3-d vorm bij je thuis zodat je echt een goed beeld krijgt hoe het eruit kan komen te zien. Indien geweest kan ik ook de realisatie voor je uit handen nemen.

Projectkosten

Iedereen heeft verschillende wensen ten aanzien van een interieur. Daarnaast is ook ieder huis anders.
Daarom is ieder interieuradvies maatwerk.
Type opdrachtgevers
  • Particuliere opdrachtgevers
  • Zakelijke opdrachtgevers
Nummer bij de Kamer van Koophandel
72830506
Naar alle professionals
Blader door het werk van alle craftswrkers en vind de perfecte match.